Укупно приказа странице

субота, 23. фебруар 2013.

"Здрава" Кола пића...

Размишљања из малог мозга 2. :
Афера млеко тренутно одговара демократским политичарима који су изгубили на изборима имада је била актуелна задњих 15 година сад су је извукли из “фијоке”… а шта је са тровањима и аферама које нико не сме да извлачи на видело?Ево мојих забрањених размишљања…

Замислите само наслове у новинама:

КОЛА ПИЋА СЕ ПОВЛАЧЕ ИЗ ПРОДАЈЕ ЗБОГ ВЕЛИКЕ КОИЛИЧИНЕ ТОКСИНА И ОПАСНОСТИ ПО ЗДРАВЉЕ!!! Или
 КОКА КОЛА ПИЋЕ ЗА ГЕНОЦИД (Фанта, Пепси Маx, Сприте, Кока-Кола…)
ШТА СВЕ УЛАЗИ У САСТАВ ОВОГ ПОПУЛАРНОГ ПИЋА(избор од 28 “тајних”састојака) :
1. Фенилаланин (Пхенyлаланине) - Утиче на лучење серотонина (хормон задовољства) који изазива зависност!
2. Фосфорна киселина (Пхоспхориц ацид) - Е338 - Смањује густину костију, јер везује калцијум и магнезијум и ствара соли које се не апсобују. Такође изазива болести бубрега, као и стварање камена!
3. Натријум цикламат (Содиум цyцламате) - Е952 - Вештачки заслађивач који је 1969.год. забрањен, јер је откривено да формира канцерогену материју у организму!
4. Ацесулфам (Ацесулфаме потассиум) - Е950 - Вештачки заслађивач за који се тврди да није довољно тестиран пре пуштања у употребу и за који се сумња да је канцероген!
5. Аспартам (Аспартаме) - Е951 - Сумња се да је штетан за мозак и да изазива тумор.
6. Кофеин (Цаффеине) - О кофеину сви мање-више знају, изазива зависност
7. Натријум цитрат (Содиум цитрате/Трисодиум цитрате) - Овај "регулатор" укуса је уствари АНЕСТЕТИК (за језик) и антикоагулант!
(Могу мислити какав је укус Коле без њега?!)
8. Натријум бензоат (Содиум бензоате) - Е211 -конзерванс, који може да реагује са Витамином Ц и формира Бензен, чија су канцерогена својства позната. Такође утврђено је да ова хемикалија изазива ћелијско оштећење, јер утиче на ДНК митохондрије! 2007.год. је откривено да натријум бензоат (Е211) изазива хиперактивност и смањење интелигенције код деце! Према овим истраживањима ИQ опада и до 5.5 поена!!! У Кока-Коли су изјавили да це обуставити употребу Е211 "чим се пронађе адекватна замена!"
 Научници с Универзитета у Схеффиелду открили су да конзерванс Е211 - који се налази у пићима као што су Фанта,Pepsi, Пепси Маx, Сприте, Coca-Cola и сл.- има могућност "искључивања" кључних дијелова ДНА. Тај проблем, обично повезан са старењем и алкохолизмом, може узроковати цирозу јетре и дегенеративне болести као што је Паркинсонова. Конзерванс Е211 природно постоји у бобичастом воћу, али се у газирана пића додаје у неприродно великим количинама како би се спријечило њихово згушњавање.
СРБИЈА је веома демократска земља и сме да је трује свако …А сироти амерички фармацеути ,и хемичари а и наши лекари и гробари треба да живе од нечега … ваљда…


Од прехрамбених адитива кока-кола садржи:

фенилаланин,
фосфорна киселина - е338,
натријум цикламат - е952,
ацесулфам к - е950,
аспартам - е951,
натријум цитрат и
натријум бензоат - е211.+
Тајни састојак Кока-коле...
+
+шећер 100 грама/литар
+
алкохол 236 милилитара,
поморанџино уље 20 капи,
лимуново уље 30 капи,
уље орашчића 10 капи,
уље коријандера 5 капи,
уље цвијета Цитрус вулгарис 10 капи,
уље цимета 10 капи.

Нема коментара:

Постави коментар